Posted on

Kleine producenten, topkwaliteit!

Bij het samenstellen van ons assortiment kijken we in de eerste plaats naar de kwaliteit en daarna of de prijs hier tot in verhouding staat. De leverancier moet m.b.t. duurzaamheid en arbeidsomstandigheden met ons op één lijn zitten. Daarnaast proberen we steeds meer direct van kleinere producenten af te nemen. Het doet ons dan ook een genoegen dat de nummers 1 en 4 van de top 5 van meest verkochten producten vorige jaar afkomstig zijn van Katerina & Kostas en Aftagi. Ook de rauwe chocola die steeds meer fans blijkt te krijgen is afkomstig van de kleine chocolaterie van Ishtar & Akhil.

De top 5 meest verkochte thee en kruiden in 2021:

  1. Griekse Bergthee (Bio)
  2. Japan Sencha (Bio)
  3. Vrouwenkracht (Bio)
  4. Verveine (Bio)
  5. China Gunpowder (Bio)

De top 5 meest verkochte rauwe chocola in 2021:

  1. Rauwe Chocola met 3 Maca’s (Bio) Tijdelijk uitverkocht
  2. Rauwe Chocola met gekonfijte Sinaasappel (Bio) Tijdelijk uitverkocht
  3. Rauwe Chocola met gekonfijte Gember (Bio)
  4. Rauwe Chocola met Amandelen (Bio)
  5. Rauwe Chocola met Roos & Chili (Bio)