Over BioThee

BioThee is de specialist voor superieure kwaliteit biologisch gecertificeerde losse thee en levert sinds 2007 aan steeds meer theeliefhebbers in binnen- en buitenland.

Ons kleine (vaste) team bestaat uit Peet, Carla, Sofie en Hagar (zie hieronder). Alle vier hebben we (lang geleden) gekozen alleen dat te doen waar we 100% achter staan met respect voor mens en natuur. Dat betekent o.a. dat we geen landbouwgif of kunstmatige toevoegingen in de thee van BioThee toestaan, dat wij onze leveranciers zeer zorgvuldig kiezen en dat we onze klanten zien als mensen die we graag willen laten genieten van onze thee. Omdat we zo’n klein team zijn kunnen we onze klanten de persoonlijke aandacht geven die gewenst is.

Dit blijkt te werken: 2000+ zijn enthousiast en vol lof over onze thee en service en geven een gemiddeld ‘rapportcijfer’ van 9,8!

Thee is in veel opzichten te vergelijken met wijn. De kwaliteit en smaaknuances lopen enorm uiteen. Dit komt uiteraard ook terug in de prijs. Bij de selectie van thee voor ons assortiment kijken wij altijd eerst naar de kwaliteit, daarna of die de prijs rechtvaardigt. BioThee is kostbaar maar niet duur.

 

Het team van BioThee

 

Peet

Ondernemer met een hopeloos gebrek aan bravoure. Geweldloze anarchist. Eigenzinnig. Kan absoluut niet tegen kou, hokjesdenken en onrechtvaardigheid. Liefhebber van o.a. lekker eten, wijn, thee, boeken, kunst en reizen.

 

Carla

Moeder, veganist en ondernemer met eigen bedrijf (Vegan Caes). Houd van kringloopwinkelen, inspirerende gesprekken en creatieve oplossingen voor schijnbaar moeilijke problemen.
Kan niet goed tegen overvolle agenda’s en tijdtekort voor het echte leven.

Zomermens en levensgenieter.

 

Sofie

Creatieveling die graag het liefst de hele dag in de keuken staat. Omdat ze het resultaat daarvan niet allemaal zelf op kan is zij Sofie’s Soul Food gestart.

Het liefst leer ik elke dag iets nieuws!
Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en mensen die mij niet als gelijke behandelen. Ik ben dol op spelletjes, koken met vrienden, mij verdiepen in fytotherapie en nieuwe talen leren.

Hagar

MAMA in de breedste zin van het woord. Zorgt graag voor mensen, dieren en de tuin. Gepassioneerd over natuurlijk opvoeden en bevallen, natuurlijke geneeswijzen en kruiden. Lezen, reizen, nieuwe culturen, geuren, smaken, kan genieten van zeer kleine dingen.

Op deze plaats willen we ook onderstaande mensen bedanken voor hun hulp nu en/of in het verleden:

Natasja Kersten (steun en toeverlaat in de breedste zin)

Arthur Bender (ondersteuning productfotografie) https://arthurbender.eu/

Louise van Eenennaam (ontwerp labels in oosterse penseelschilderingen) https://www.meimei-art.nl/

Marije Mutter (beschrijvingen van onze minder recent toegevoegde theesoorten) https://www.linkedin.com/in/marije-mutter-31951218/