Over BioThee

BioThee is de specialist voor superieure kwaliteit biologisch gecertificeerde thee en levert sinds 2007 aan steeds meer theeliefhebbers in binnen- en buitenland.

Ons kleine team bestaat uit Peet, Natasja en Hagar (zie hieronder). Alle drie hebben we lang geleden gekozen alleen dat te doen waar we 100% achter staan met respect voor mens en natuur. Dat betekent o.a. dat we geen landbouwgif of kunstmatige toevoegingen in de thee van BioThee toestaan, dat wij onze leveranciers zeer zorgvuldig kiezen en dat we onze klanten zien als mensen die we graag willen laten genieten van onze thee. Omdat we zo’n klein team zijn kunnen we onze klanten de persoonlijke aandacht geven die gewenst is.

Dit blijkt te werken: 1500+ zijn enthousiast en vol lof over onze thee en service en geven een gemiddeld ‘rapportcijfer’ van 9,8!

Thee is in veel opzichten te vergelijken met wijn. De kwaliteit en smaaknuances lopen enorm uiteen. Dit komt uiteraard ook terug in de prijs. Bij de selectie van thee voor ons assortiment kijken wij altijd eerst naar de kwaliteit, daarna of die de prijs rechtvaardigt. BioThee is kostbaar maar niet duur.

Het team van BioThee
Peet

Ondernemer met een hopeloos gebrek aan bravoure. Geweldloze anarchist. Eigenzinnig. Kan absoluut niet tegen kou, hokjesdenken en onrechtvaardigheid. Liefhebber van o.a. lekker eten, wijn, thee, boeken, kunst en reizen.

Voor BioThee: Oprichter. Klantencontact, groothandel, inkoop, beheer webshop, ontwikkeling en meer.

 

 

Natasja

Houdt van ontmoetingen met bijzondere mensen. De ‘kwaliteit’ van de mensen waarmee zij dingen onderneemt is van groter belang dan wat zij met hen doet. Kan enorm genieten van burgerlijke ongehoorzaamheid. En verder…concertorganisatie en theaterproductie, webredactie, koken, reizen, lezen, buiten de lijntjes kleuren.

Voor BioThee: Steun en toeverlaat. Verpakken en verzenden, bezorging, grafisch werk, klankbord en meer.

Hagar

MAMA in de breedste zin van het woord. Zorgt graag voor mensen, dieren en de tuin. Gepassioneerd over natuurlijk opvoeden en bevallen, natuurlijke geneeswijzen en kruiden. Lezen, reizen, nieuwe culturen, geuren, smaken, kan genieten van zeer kleine dingen.

Voor BioThee: Mede oprichter. (Creatieve) ontwikkeling, klankbord voor Peet en meer.

 

Op deze plaats willen we ook onderstaande mensen bedanken voor hun hulp nu en/of in het verleden:

Arthur Bender (ondersteuning productfotografie) https://arthurbender.eu/

Jan Pozivil (technische ondersteuning webshop) http://planxdesign.eu/

Louise van Eenennaam (ontwerp labels in oosterse penseelschilderingen) https://www.meimei-art.nl/

Marije Mutter (beschrijvingen van onze minder recent toegevoegde theesoorten) https://www.linkedin.com/in/marije-mutter-31951218/