Posted on

Wie / wat ondersteun je wanneer je biologische (kruiden)thee koopt?

Je ondersteunt boeren die de aarde waarop zij hun thee of kruiden verbouwen respecteren als een levend wezen. Veelal, vooral als het om kleinschalige boeren of coöperaties gaat, verzorgen zij hun gewassen en land vanuit een holistische visie met liefde voor mens en aarde in al haar facetten. Denk dan bijvoorbeeld aan het zorgen voor evenwicht verschillende gewassen, slim gebruik van water, oogsten gerelateerd aan de stand van de maan, etc. etc. De positieve energie waarmee dit gebeurd uit zich uiteindelijk in het kopje thee dat je straks voor je hebt staan.

Wij zijn altijd op zoek naar kleinschalige, ambachtelijke, projecten met producten van topkwaliteit. Met een naam als BioThee lijken we ons wat gelimiteerd te hebben maar daar vinden we wel iets op. We hebben al enige tijd fantastische rauwe chocola van Ishtar & Akhil in ons assortiment. Er bestaat een grote kans dat we de komende jaren meer ambachtelijke producten aan gaan bieden. Dat kunnen meer thee- en kruidensoorten zijn maar ook heel andere zaken.