Posted on

Vegan Caes van Carla

‘Onze’ Carla is niet alleen theeliefhebber maar ook een gepassioneerd bedenker en maker van veganistische ‘caes’.

In het vaste assortiment van Vegan Caes zit rijstcaes in de smaken komijn en basilicum-knoflook. Dit is een hard caesje die zich makkelijk in plakjes laat snijden of raspen. Lekker op de boterham. Op verzoek ook in andere smaken te bestellen, bijvoorbeeld fenegriek of bruschetta.

Nog een hard caesje is de linzencaes. Ook lekker in blokjes om zo te eten.

Veganistische kaas

 

Dan  is er de cashewroomcaes, te krijgen in heel veel smaken: met 4-seizoenen peper, Italiaanse kruiden, zwarte knoflook, zaátar, dille en nog heel veel smaken…. het word geleverd als een rolletje met de kruiden eromheen.

De cashewroomcaes is er ook in een boursinachtige variant, die heet caesin, kruiden met olijfolie en verse knoflook er doorheen.

Voor de mozzarellaliefhebbers is er de Nozza, lekker in een caprese maar ook over de pizza want deze smelt ook nog!

Naast dit vaste assortiment zijn er regelmatig ook andere producten: fondue bijvoorbeeld, of feta in olijfolie eventueel met olijven. En als er kimchi is dan maak ik ook altijd een beperkte oplage kimchieeze.

Veganistische kaasHeb je een feestje of een andere bijzondere gelegenheid dan maak ik een caesplankje voor je, met gevulde peppadews en gevulde dadels erbij!

Neem vooral contact op bij speciale wensen of allergieën, samen zoeken we uit wat mogelijk is. Ik gebruik alleen biologische ingrediënten, maar heb helaas geen keurmerk, voel je vrij om zelf te komen kijken welke producten ik gebruik!

Veganistische feta

 

 

De caes is af te halen in Zutphen maar verzenden kan natuurlijk ook!

Vragen of bestellen?  Mail mij op [email protected]