Posted on Leave a comment

Enquête

Update 20 mei 2020.

In deze enquête vroegen wij onze klanten vooral naar hun mening over onze verpakkingen en de afwegingen hierbij m.b.t. de bescherming van de thee enerzijds en de invloed op het milieu anderzijds.

We zijn blij vast te kunnen stellen dat de meeste van onze klanten aangeven het liefst een zo milieuvriendelijke verpakking te hebben die nog wel de thee goed beschermd. Dit is ook altijd de achterliggende gedachte geweest van onze beslissingen en deze zullen we blijven volgen. Zodra wij hebben, voor de grotere verpakkingen, gripzakken besteld met een buitenkant van zwart kraftpapier en een zo dun mogelijke laag kunststof aan de binnenkant. Deze zullen eind juni geleverd worden. Voor nu is dit de beste (betaalbare) oplossing. In de tussentijd maken we de verkeerd bestelde 100% kunststof zakken op.

Een aantal klanten kwamen met de suggestie om grotere voorraadbussen te gaan verkopen en dat te combineren met een minder beschermende ‘verzendverpakking’. Wij zijn opnieuw gaan zoeken naar een geschikte grotere voorraadbus van goede kwaliteit en hebben er waarschijnlijk één gevonden die we aan ons assortiment toe zullen gaan voegen. Aangezien thee enorm snel andere geuren opneemt is een minder beschermende ‘verzendverpakking’ helaas geen optie. Onderweg naar de klant kan zo’n prachtige thee in de één of andere vrachtwagen of bestelbus naast van alles en nog wat liggen waarvan de geur opgenomen wordt.

Fijn dat je ons wil helpen met onze keuze voor verpakkingen en eventueel de verkoop van heel erg lekkere rauwe biologische chocola.

Klik hier rechts op 'Volgende' voor 3 vragen. Het kost niet meer dan 1 minuut.Heb je weleens problemen gehad met de sluiting van onze grote zipzakken van bruin kraftpapier?


Verpakkingen blijven voor ons een dilemma. Aan de ene kant moeten we de thee zo goed mogelijk beschermen, aan de andere kant willen we zo goed mogelijk met het milieu omgaan.

De zwarte zakken zijn 100% kunststof. De meningen zijn verdeeld m.b.t. het recyclen aangezien het om verschillende soorten kunststof gaat. De bruine zakken zijn van papier met een veel dunnere laag kunststof als voering maar kunnen hierdoor niet als plastic gescheiden worden. 

Naar welk soort zakken gaat je voorkeur uit?


Klanten van ons in Frankrijk blijken ongelofelijk lekkere biologische rauwe chocolade tabletten te maken met o.a. gekonfijte gember en tonkabonen. Zij hebben een winkeltje in het dorpje waar zij wonen maar verkopen ook aan winkels door heel Frankrijk. 
Wij hebben niet eerder zulke lekkere rauwe chocola gegeten en zouden onze klanten er graag kennis mee laten maken maar vragen ons af of de prijs van circa  € 4,00 voor 40 gram (overheerlijke) chocola niet te hoog is.

De vraag is dus, als wij het in ons assortiment op zouden nemen, zou je het dan voor deze prijs willen proberen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *