Posted on Leave a comment

Enquête

Update 20 mei 2020.

In deze enquête vroegen wij onze klanten vooral naar hun mening over onze verpakkingen en de afwegingen hierbij m.b.t. de bescherming van de thee enerzijds en de invloed op het milieu anderzijds.

We zijn blij vast te kunnen stellen dat de meeste van onze klanten aangeven het liefst een zo milieuvriendelijke verpakking te hebben die nog wel de thee goed beschermd. Dit is ook altijd de achterliggende gedachte geweest van onze beslissingen en deze zullen we blijven volgen. Zodra wij hebben, voor de grotere verpakkingen, gripzakken besteld met een buitenkant van zwart kraftpapier en een zo dun mogelijke laag kunststof aan de binnenkant. Deze zullen eind juni geleverd worden. Voor nu is dit de beste (betaalbare) oplossing. In de tussentijd maken we de verkeerd bestelde 100% kunststof zakken op.

Een aantal klanten kwamen met de suggestie om grotere voorraadbussen te gaan verkopen en dat te combineren met een minder beschermende ‘verzendverpakking’. Wij zijn opnieuw gaan zoeken naar een geschikte grotere voorraadbus van goede kwaliteit en hebben er waarschijnlijk één gevonden die we aan ons assortiment toe zullen gaan voegen. Aangezien thee enorm snel andere geuren opneemt is een minder beschermende ‘verzendverpakking’ helaas geen optie. Onderweg naar de klant kan zo’n prachtige thee in de één of andere vrachtwagen of bestelbus naast van alles en nog wat liggen waarvan de geur opgenomen wordt.

[qsm quiz=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *