Posted on Leave a comment

Oeps… Sorry… plastic verpakkingen

We waren door onze grote zipzakken van (gevoerd) kraftpapier heen en deze waren tijdelijk niet verkrijgbaar. Opzoek naar een beschikbaar alternatief vonden we mooie zwarte, alluminium-vrije, zakken bij een leverancier waar we eerder voor een private label vergelijkbare zakken van zwart kraftpapier hebben besteld. Even niet opgelet… De mooie zakken die we binnenkregen zijn weliswaar alluminium-vrij maar ook van kunststof…

Dus, als je binnenkort zo’n mooie zak met heerlijke thee binnenkrijgen, denk dan niet ‘waar is BioThee nu mee bezig?’. Het was een foutje waarvan we hebben geleerd. We maken ze op en bestellen dan weer milieuvriendelijkere zakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *