Posted on Leave a comment

Reizende theebus

Guisepi verbouwde, van voornamelijk gerecycled materiaal, een oud busje tot de ‘Gratis Theebus’. Hij reist ermee door Amerika en waar hij stopt gaat het ‘Gratis thee bord’ naar buiten. Voorbijgangers worden uitgenodigd voor een praatje en thee. Het begon voor hemzelf als een oplossing voor zijn eenzaamheid, hij was niet eens een grote theeliefhebber. Al snel merkte hij dat het ook voor anderen mogelijkheden creëerde tot mooie verbinding die anders misschien niet tot stand zouden zijn gekomen en dat het vaak wensen of gedachten in mensen bovenhaalde die tot dan toe diep verstopt leken.

Hieronder een link naar een kort filmpje over Guisepi en zijn bus:
https://youtu.be/-mv2xS5TUas

Een dergelijk project in Nederland of België willen wij graag sponsoren met onze thee. Heb je serieuze plannen in deze richting? Mail ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *