Steun Home for All met de aankoop van Griekse kruiden(thee)

Home for All is een liefdadigheidskeuken die de vluchtelingengemeenschap ondersteunt met liefde, waardigheid en respect.

 

Van elke bestelling van Griekse kruiden(thee) van Katerina & Kostas en Aftagi doneren wij aan het einde van de maand 10% aan dit prachtige project. Hieronder een korte introductie van Home for All door de oprichters Nikos en Katerina:

‘Het is onze diepe overtuiging dat iedereen hetzelfde recht heeft om veilig en vrij van honger te zijn, erkend te worden en zich thuis te voelen, ongeacht nationaliteit of asielstatus.

We runnen een gratis restaurant voor vluchtelingen dat liefdevol bereide maaltijden biedt en een veilige en zorgzame plek waar mensen hun zorgen even kunnen vergeten en zich weer mens kunnen voelen.

Daarnaast zijn er muzieklessen (voedsel voor de ziel), kookworkshops voor minderjarigen (voedsel voor de geest), het uitdelen van maaltijden in kamp Moria (voedsel voor zieken en zwangere vrouwen) en maaltijden uitgedeeld door de kerk (voedsel voor de lokale behoeftigen).

We proberen elke dag een glimlach en een beetje sprankeling te brengen.

Home for All heeft een flexibele instelling. Om in te spelen op de werkelijke behoeften en om onze hulp zo relevant mogelijk te maken, kunnen er in een opwelling nieuwe initiatieven van start gaan. De teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring; elke gedoneerde euro wordt besteed aan zijn doel.’

https://homeforall.eu